DigiProg 3 - mätar utrustning

DigiProg 3 - mätar utrustning

DigiProg 3 - mätar utrustning

Storsäljaren när du vill ändra mil på instrumentpanelen på bilar! DigiProg III DigiProg 3 Full version 4.94 (inkl ALLA adaptrar & tillbehör) Världsledande inom programmering och korrigering av digitala mätare.

3 495,00 kr

KÖP

Mera info

DigiProg III DigiProg 3 Full version 4.94 (Alla adapter) är världsledande inom produktion och marknadsföring av programvaror för programmering och korrigering av digitala mätare. Digiprog III Programmerare med full version innehåller alla kopplingkablar och adapter . Med användning av DigiProg III är mätarställning justering lätt.


Språk: Deutsch, Engelska, Spanska, franska, portugisiska, Italiannska, Turkiska, Nederlands.

Digiprog 3 V4.94 Egenskaper:

1.Service Intervall Justeringar och inställningar.
ASSYST bearbetning
Läsa och radera Fel minnet
EEPROM-programmering
Integrerad PC kommunikation

Några viktiga tips för användning Digiprog 3:

1. Power-On Password: 1
2. Digiprog inte stödjer Audi A1,A3, Golf 6, om du vill arebeta med sådana modeller använd Digimaster 3.
3. Anslut alltid EEPROM till ST01 eller ST04 innan du ansluter adepten till DigiProg för att undvika elektrostatisk urladdning (ESD).
4. Löda aldrig anslutningarna medan ledningen är ansluten till programmeraren, detta kommer att skada DigiProg.
5. Håll din DigiProg alltid i sitt fodral när den inte används och hålla den i en torr miljö på natten (lämna inte den i bagage i bilen) Om du använder lösningsmedel för att ta bort lacket från EEPROM , se till att den helt ren eftersom lösningsmedlet kan skada klämmorna.
6. Eftersom du behöver ta bort instrumentet i de flesta bilar och löda , ska du ha grundläggande kunskaper om mätarställning justering innan du beställer.

Funktioner:

1. Digiprog3 är det ledande systemet för inställning och programmering av den digitala mätarställningen
2. Digiprog 3 är ett system med en modern hårdvara och senaste programvaran för justering av mätarställningen och reparation av instrumentet på enklast möjliga sätt.
3. Du kan använda Digiprog 3 för alla instrumentpaneler, ECU, nycklar, Fel minne, motorcyklar, etc. i fordon upp till 2013.

Digiprog 3 Menyer:

1. EEPROM Meny
Det första alternativet på huvudmenyn är EEPROM-meny. För läsning, skrivning och spara Eeprom information. En mer detaljerad guide för att använda denna meny kan du läsa här nedan.

2. CAR/TRUCK Meny
Detta är menyn du ska använda för att korrigera, justera eller programmera olika fordon. Märken visas i alfabetisk ordning och modeller visas i en enda undermeny format.

3. Motorcykel Meny
Denna meny är samma som ovan för CAR/TRUCK men används för att programmera motorcyklar.

4. Special Functions Meny
Menyn för specialfunktionerna är avsedd för att användas av officiella DigiProg tekniker.

5. Setup meny
Denna meny är för att ändra DigiProg inställningarna. Språket, lösenordet, ljusstyrkan, volymen, tiden och datumet kan ställas in och ändras i denna menyn. Du kan ändra även om du vill jobba med kilometer eller mil.

OBS!: Användning av EEPROM Meny:

På vissa fordon som du kommer att stöta på, använder åtta stift Eeprom chip för att lagra fordonsdata. Dessa chips håller viktig information : sådana som tändning och startspärr koder. Förlusten av denna information kan orsaka allt från mindre fel, till stora fel bland annat att fordonet inte startar . Det är därför är det mycket viktigt att läsa och spara original informationen från EEPROM innan man programmerar, på detta sätt om något går fel kan ni alltid återgå till den punkt du börjat. Processen att läsa och spara denna information är mycket enkel. EEPROM chip har ett masknummer skrivet på toppen av den, till exempel en mycket använd chip är 93C46 . Du kan ansluta chipen till DigiProg med ST01 eller ST04 adapter. De flesta chips är ytmonterade EEPROM som använder ST01, men de stora DIL chips använder ST04.

I Paketet ingår:

1, En huvudenhet
2, En OBD2 kabel
3, adaptrar och kopplingkablar

HÄR är listan på märke som kan du göra via OBD2 uttag

HÄR är hela listan på alla märke

OBS!! Vi ger inget support för produkter som justerar och ändrar original data på fordon och tar inget ansvar för skada du kan tillföra till din fordon genom användande av våra produkter.

Kommentarer

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

DigiProg 3 - mätar utrustning

DigiProg 3 - mätar utrustning

Storsäljaren när du vill ändra mil på instrumentpanelen på bilar! DigiProg III DigiProg 3 Full version 4.94 (inkl ALLA adaptrar & tillbehör) Världsledande inom programmering och korrigering av digitala mätare.

Skriv din recension