Tillämplighet
Dessa köpvillkor är tillämpliga i fall Svensk eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med desamma. För privatkonsumenter gäller Distansavtalslagen.
För mer information kontakta Konsumentverket, Allmänna Reklamationsnämnden eller din lokala konsumentrådgivare.
Till Konsumentköplagen och Distansavtalslagen har vi lagt nedanstående köpvillkor som gäller hos miljustering.se

Miljustering.se ansvarar inte för felaktig användning av produkterna som säljs,följ alltid anvisningarna kring brukandet av produkterna & tjänsterna som säljs.
Ändrar du miltalet på ett fordon är det din skyldighet att tala om detta för en eventuell köpare eller besiktningsman,

miljustering.se kan ej hållas skyldig för missvisande mätarställningar på fordon.
Genom att handla hos oss godkänner du detta.

BESTÄLLNINGSINFORMATION
Du måste vara minst 18 år för att beställa. Är du under 18 år ber vi målsman göra beställningen åt dig. Beställning som göres i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att miljustering.se lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning i t.ex kampanjer eller kraftigt prissänkta varor.

Ändring av order
Kunden har rätt att ändra sin order för att lägga till eller ta bort en vara. Om din orderstatus har ändrats som skickad från vårt system kan av självklara skäl ej kan ändras. Om du snabbast vill göra en ändring av din order rekkomenderar vi dig att ta kontakt med oss via , Chatten eller skicka ett mail om ändring av order. Tänk på att vara tydlig med vilket ordernummer som ärendet gäller.

Avbeställa din order
Om du önskar avbeställa din order kan du göra det fram tills den punkt där ordern får statusen "skickad". När vi ändrat och annullerat din order blir sedan nästa steg att kreditera och återbetala det inbetalda belopp som gällde för din order. Kreditering till Paysonkontot sker direkt, till internetbank tar det 1 bankdag och till kort tar det 2-3 bankdagar. Om krediteringen eller avbeställningen sker efter det att status har ändrats till "skickad" så återbetalas endast produktvärdet. Detta sker när produkten kommit in till vårt lager och konstaterats vara oanvänd. I de fall där posten skickar tillbaka paketet så sker detta kostnadsfritt. I andra fall där kunden tagit ut paketet eller fått paketet hemskickat så står kunden för returkostnaden.


BETALNINGSVILLKOR

Betalsätt
Hos oss betalar du säkert med dessa betalsätt
• Kortbetalning med Mastercard eller VISA
• PayPal betalning